HIMACS komposiittikivi

HIMACS Natural Acrylic Stone komposiittikivestä voidaan valmistaa saumattomia, suoria ja kaarevia pintoja. Komposiittikivi kestää kosteutta sekä hylkii rasvaa ja likaa, ja se sopii kohteisiin, joissa on erityisen korkeat hygieniavaatimukset.

HIMACS komposiittikivi on kaunis, kestävä ja helppohoitoinen. Materiaalia voidaan työstää haluttuun muotoon koneistamalla, hiomalla tai taivuttamalla. Materiaali soveltuu sekä kovaa kulutuskestävyyttä vaativiin julkisiin tiloihin että koteihin.

HIMACS komposiittikivellä on kansainvälisten luokituslaitosten sertifikaatit mm. paloturvallisuudelle ja elintarvikehygienialle. Materiaali on ekologinen, sillä sen valmistuksessa käytetään alumiinihydroksidia AI(OH)3, jota syntyy alumiinin prosessoinnin sivutuotteena.

Kestävä Solid Surface -materiaali 

HIMACS on LX Hausys:n kehittämä ja tuottama Solid Surface-materiaali, jossa 75-prosenttiseen luonnolliseen mineraali- ja väriainesekoitukseen on lisätty akryylia. Prosessissa syntyvä kaunis komposiittikivi on erittäin kestävää. Materiaalin tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Etelä-Koreassa ja Yhdysvalloissa. 

HIMACS on Solid Surface-materiaali, joka poikkeaa sekä koostumukseltaan että valmistusprosessiltaan useimmista muista markkinoilla olevista samantyyppisistä tuotteista. HIMACS komposiittikiven valmistusprosessiin sisältyy lisälämpökäsittely, joka stabiloi tuotteen ja parantaa sen pinnan kovuutta.  

Läpikuultavuus 

Läpikuultavat värit ja ohuemmat levyvahvuudet kuultavat kauniisti valoa yhdistettynä valonlähteisiin. Läpikuultavuudella voidaan korostaa muotoja tai materiaaliin voi suunnitella kuvioita, joilla voi luoda kokonaan uudenlaisia huonetiloja. Materiaali on kevyttä, lujaa ja kauniisti valon kanssa muuntautuvaa. HIMACS sopii erinomaisesti valaisimien ja valaistujen huonekalujen valmistukseen.

Muotoiltavuus 

HIMACS on helposti lämpömuovattavissa. Materiaalia voidaan myös käsitellä tavallisilla puuntyöstöön soveltuvilla työkaluilla ja erikoisliima takaa näkymättömät, saumattomat liitokset.  Materiaalin joustavuus avaa uusia tapoja suunnitella myös kaarevia pintoja.

Yhdisteltävyys 

HIMACS voidaan yhdistää myös muihin materiaaleihin, kuten ruostumattomaan teräkseen, lasiin tai puuhun. Yhdistelemällä materiaaleja voidaan luoda helposti kontrasteja sekä persoonallisia tilaratkaisuja.

Julkisivut 

HIMACS -komposiittikiven pintakäsittely sekä muovattavuus, kestävyys ja saumattomuus tekevät siitä toimivan materiaalin myös julkisivuihin ja verhouksiin. HIMACS-tuotteen värikylläisyys sekä hyvä UV- ja säänkestävyys sopivat ulkokäyttöön. Koska HIMACS on sileää ja kiinteää, se on myös helppo puhdistaa – vaikka graffiteista.

Healthcare & Hygiene Certificates