Fiberon Good Life – huoltovapaa  ja ympäristöystävällinen terassilauta

Terassilla on tarkoitus viihtyä, ei tehdä huoltotöitä! 

Fiberonin kierrätysmateriaaleista valmistama terassilauta on luistamaton, lahoamaton ja halkeilematon ja se säilyttää ulkoasunsa vuosien saatossa siistinä. Umpimateriaali kestää myös vettä ja pakkasta vaurioitumatta tai vääntymättä.

Ympäristöystävällinen ja huoltovapaa Good Life terassilauta on kestävämpi ja helppohoitoisempi kuin kyllästetty lauta tai kestopuu. Terassia ei tarvitse huoltaa tai korjata vuosittain, pesu tarvittaessa riittää.

Fiberon on amerikkalainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä terassi- ja verhousmateriaaleja, kaiteita sekä ulkokalusteita.

Poikkeuksellisen kaunis design terassille

Good Life terassilautojen ulkoasu on aidon puun näköinen ja tuntuinen. Voit valita terassiin joko eläväiset puusyykuviot tai petsatun kaltaisen, yksisävyisen ulkoasun. Terassilaudat voi asentaa siististi ilman näkyviä ruuveja, jolloin ilme on viimeistelty ja tyylikäs.

Good Life terassin ominaisuudet


Fiberon Good Life terassi soveltuu sekä julkiseen käyttöön että kotipihaan, sillä luja terassilauta kestää kulutusta ja halkeilematon materiaali on turvallinen käyttää.

Huoltovapaa ja hoitovapaa
Terassi on huoltovapaa ja se on helppo pitää puhtaana. Terassilautoja ei tarvitse öljytä, petsata tai maalata, pelkkä pesu tarvittaessa riittää. Terassilautoja ei myöskään tarvitse vaihtaa lahoamisen takia.


Kestävä
Terassi säilyttää ulkoasunsa ja kestää kulutusta. Terassilaudan pinta hylkii tahroja eikä se haalistu. 25-35 vuoden takuu takaa, että Fiberon terassi on varma valinta.


Ympäristöystävällinen
Terassilaudat on valmistettu kierrätysmateriaaleista kestävillä menetelmillä.  


Alhaiset elinkaarikustannukset
Terassi on kestävä, pitkäikäinen ja huoltovapaa. Kustannukset pysyvät kurissa. Pienet elinkaarikustannukset ovat järkivalinta!


Turvallinen
Fiberon terassi on halkeilematon ja murtumaton, eikä se ole liukas, joten se on turvallinen niin lasten paljaille jaloille kuin lemmikkien tassuillekin.