HIMACS hoito-ohjeet

Oikealla hoidolla HIMACS säilyy uudenveroisena vuosikausia. Säännöllinen hoito säilyttää pinnan kauniina ja ehkäisee kulumista.

LAATU- JA YMÄRISTÖNÄKÖKOHDAT  

Kaikki HIMACS-tuotteet on valmistettu standardin ISO-9001 laadunhallintajärjestelmän sekä ISO 14001 ympäristöstandardin vaatimusten mukaisesti.

HIMACS-komposiittikiven pinta on tiivis ja turvallinen elintarvikkeiden käsittelyyn. Sen käyttö on hyväksytty kaupallisiin elintarvike- ja ravintolapalveluihin, terveydenhoidon laitoksiin, oppilaitoksiin, sairaaloihin ja muihin kohteisiin, joissa edellytetään perusteellista ympäristöhygieniaa.

HIMACS-komposiittikivi ja -liimat ovat täysin turvallisia, formaldehydi- ja emissiovapaita materiaaleja.

 

HOITO JA PUHDISTUS

HIMACS on tiivis materiaali, jonka voi puhdistaa pyyhkimällä kostealla liinalla tai sienellä ja tavallisella miedolla yleispuhdistusaineella. Pinnat voi desinfioida pyyhkimällä ensin alkoholipohjaisella puhdistusaineella ja heti sen jälkeen puhtaalla vedellä.

Tason voi toisinaan puhdistaa hankaavalla puhdistusaineella tai märällä sienellä. Suosittelemme kä-sittelemään pyörivällä liikkeellä samalla kertaa koko pinnan, jotta se säilyy yhdenmukaisena ja kauniina.

Pinttyneet tahrat: Pinttyneet tahrat kuten elintarvikeväriaine voidaan poistaa valkaisuaineella, joka saa koskettaa pintaa korkeintaan viisi minuuttia. Tämän jälkeen pinta puhdistetaan tavallisella puhdistusaineella ja huuhdellaan vedellä.

Puhdistustoimenpiteiden suositeltava järjestys

1. Hankaava pesuaine (esim. CIF Cream) sileän pesusienen kanssa 
2. Hankaava pesuaine hankaavan pesusienen kanssa
3. Taikasieni (esim. Taikasieni Akro)
4. Käsihiontatyyny (esim. #7448 Scotch Brite)

Käyttäessäsi hankaavia tuotteita, käsittele pintaa pyörivällä hankausliikkeellä ja samalla kertaa laajalta alueelta häivyttääksesi rajat. Hankaavalla pesuaineella kannattaa puhdistaa koko pinta, jolloin saat koko tasolle siistin ulkoasun ilman läikkiä. Tämän jälkeen tehdään huolellinen huuhtelu 
saippuavedellä ja annetaan pinnan kuivua.

Pintaa voi myös uudistaa hiomalla esimerkiksi remontin yhteydessä, jolloin tasoja ei tarvitse vaihtaa.  

 

KÄYTÖSSÄ HUOMIOITAVAA 

Älä nosta kuumia keittoastioita suoraan uunista tai liedeltä HIMACS-tasolle, pannunaluset suojaavat pintaa. 

Kaataessasi kiehuvaa vettä HIMACS-altaaseen, valuta samalla kylmää vettä.

HIMACS kestää hyvin jokapäiväistä käyttöä ja kulutusta, mutta terävät esineet saattavat silti aiheuttaa pieniä viiltoja ja naarmuja. Jäljet voidaan hioa pois, mutta syvempien viiltojen korjaaminen vaatii ammattilaisen palveluja
 

VAIKEAT VAURIOT

Jos HIMACS-tuotteeseen on tullut syviä naarmuja, halkeamia tai muita vaikeita vaurioita, suosittelemme HIMACS-ammattilaisten palveluja. Heidän huoltokäyntinsä jälkeen tuote näyttää samalta kuin vasta-asennettuna.

Lataa hoito-ohjeet pdf:nä