Sustonable – kestävä sisustulevy kierrätysmateriaalista

Sustonable on huippukestävä ja ekologinen sisustuslevy kaikenlaisiin sisustusprojekteihin.

Uudenlainen ympäristöystävällinen, ohut ja erittäin kevyt sisustuslevy on valmistettu luonnonkivestä ja kierrätysmuovista. Sustonable kierrättää 100 PET-muovipulloa jokaisella neliömetrillä!

Monipuolinen Sustonable soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi keittiötason välitilaan, seinäpaneeliksi tai vaikkapa suihkutilan seiniin. 

Kestävä ja kaunis sisustuslevy

Sustonable näyttää kauniilta luonnonkiveltä, mutta sen kestävyys on aivan omaa luokkaansa. Sisustuslevyt eivät rikkoudu helposti, ne kestävät hyvin käsittelyä ja kuljetusta.

Kierrätettävä ja ekologinen

Sustonable tukee kiertotaloutta puhdistamalla meriä ja vuoria muovijätteestä ja kierrättämällä sen raaka-aineeksi. Jokaisella neliömetrillä kierrätetään 100 PET-muovipulloa. Sustonable sisustuslevyjen tuotannossa kuluu vähemmän energiaa ja valmistuksessa syntyy 80% vähemmän hukkamateriaalia kuin perinteisten materiaalien tuotantoprosessissa. Sustonable on valmistettu kestämään todella pitkään, mutta elinkaarensa lopussa sen voi kierrättää.

Sustonable  - ekologinen sisustuslevy, jota on helppo käsitellä

Vapaa kemikaaleista

Sisustuslevyjen materiaali valmistetaan puhtaista raaka-aineista. Sustonable haluaa vähentää maapallon saastumista ja luoda puhtaamman ympäristön – siksi tuotantoprosessissakaan ei käytetä reaktiivisia kemikaaleja.

Pieni hiilijalanjälki

Sustonable vapauttaa vähiten C02:ta ilmakehään verrattuna perinteisiin pintamateriaaleihin.

Monipuolinen

Sustonable sopii loistavasti erilaisiin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi välitilaan ja työtasoihin, sinälevyksi suihkutilaan ja seinäpaneeliksi.

Edullinen

Sustonable tavoittelee kestävämpää maailmaa - mitä useammilla ihmisillä on mahdollisuus hankkia kestäviä tuotteita, sitä terveempänä planeettamme pysyy. Ekologiset tuotteet eivät voi olla vain ylellisyyttä, muuten olemme kaukana planeetan pelastamisesta.

Helppo käsitellä

Sustonable sisustuslevy on ohut, kevyt ja erittäin kestävä. Se on myös helppo käsitellä ja kuljettaa, sillä materiaali on lujaa eikä se rikkoudu helposti.

Hygieeninen

Sustonable on erittäinen hygieeninen, sillä se on täysin kiinteää materiaalia.

Näin asennat Sustonable seinäpaneelin