Joustavaa palvelua sisustussuunnittelun ja -rakentamisen ammattilaisille

Vietämme suurimman osan elämästämme sisätiloissa. Siksi on tärkeää, että tila on viihtyisä ja turvallinen ympäristö, jossa on hyvä asua ja työskennellä. Pintamateriaalit ovat se osa rakennuksessa, joka on meitä lähimpänä ja niiden luonne, kauneus ja terveellisyys muodostavat viihtyvyytemme kokonaisuuden.

Toimitamme sisustusmateriaaleja rakentamisen tilaratkaisuihin sekä pinnoitemateriaaleja kaluste- ja huonekaluteollisuudelle. Tarjoamme sekä uustuotantoon että saneeraukseen sertifioituja, emissiovapaita, antibakteerisia ja helposti huollettavia pintamateriaaleja. Tuotteita valitessamme kiinnitämme erityistä huomiota niiden elinkaarikustannusten taloudellisuuteen.  Tavarantoimittajamme ovat tunnettuja kansainvälisiä toimijoita, joiden sertifioidut tuotteet täyttävät käyttökohteiden tiukimmatkin laatuvaatimukset.  

Asiakkaitamme ovat mm. kalusteteollisuus, rakennuttajat, rakennusliikkeet, puusepänliikkeet, erikoiskalustevalmistajat, arkkitehdit, sisustusarkkitehdit ja sisustussuunnittelijat, projektisisustajat sekä sisustusurakoitsijat.

Nordstock on LX Hausysin Euroopan verkoston strateginen partneri HIMACS -tuotteissa toimialueena Suomi, Viro ja Latvia. Strategisen verkoston jäsenenä meillä on mahdollisuus toteuttaa myös laajoja ja vaativia projekteja.

Tuemme asiakkaidemme menestystä luotettavalla ja joustavalla palvelulla sekä laadukkailla tuotteilla. Asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyys ovat meille Nordstockilla tärkeitä. Hyvä varastovalikoima, toimitusvarmuus ja lyhyet toimitusajat ovat palvelumme kulmakiviä, joita asiakkaamme arvostavat.

Tervetuloa kanssamme pintamateriaalien maailmaan!