Kuukauden väri: UUTUUS kivimäiset kierrätyskuosit

15.11.2020

HI-MACS valikoimaan on julkaistu kuusi uutta kierrätysmateriaalia sisältävää väriä, jotka ovat Granite-väriryhmän graniittikuosiset luonnonvaalea G180 Cotton Field, beigensävyinen G181 Windy Hill ja keskiharmaa G183 Highland sekä Volcanics-ryhmän kivikuosiset luonnonvaalea VE01 Tambora, vaaleanharmaa VA01 Santa Ana ja valkoinen VW01 Gemini. 

Kierrätysmateriaalin käyttö valmistuksessa vähentää ympäristökuormitusta ja tekee komposiittikivestä entistä ympäristöystävällisempää. HI-MACS uusissa SCS-sertifioitujen kuosien valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaalia ja niillä on Greenguard Gold Indoor Air Quality -sertifikaatti. Kierrätysmateriaalia sisältävän komposiittikiven käyttö voi auttaa osaltaan saamaan kohteelle Leadership in Energy and Environmental Design (LEED®) -akkreditoinnin.

HI-MACS® komposiittikivi on ekologinen materiaali, sillä sen pääraaka-aine on alumiinihydroksidi, jota otetaan talteen alumiinituotannon sivutuotteena ja samalla vähennetään luonnonvarojen hukkaa. Alumiinihydroksidia esiintyy runsaasti alumiinimalmissa, eli bauksiitissa. Alumiinihydroksidin osuus HI-MACS komposiittikivessä on n. 70-75 p-%. Muut raaka-aineet ovat akryyli ja erilaiset väripigmentit.
 

Tutustu Recycled Collection kuoseihin