Yritys

Nordstock Ltd Oy toimii erilaisten pinnoitemateriaalien maahantuojana, tukkukauppiaana ja projektitoimittajana. Toimitamme sisustusmateriaaleja rakentamisen tilaratkaisuihin sekä pinnoitemateriaaleja kaluste- ja huonekaluteollisuudelle. Asiakkaitamme ovat mm. kalusteteollisuus, rakennuttajat, rakennusliikkeet, puusepänliikkeet, sisustusarkkitehdit ja -suunnittelijat, projektisisustajat sekä sisustusurakoitsijat.

Olemme Suomen johtava 3-D kalvojen toimittaja.  Laaja varastovärivalikoimamme on suunniteltu asiakkaiden toiveiden ja kansainvälisten suuntausten mukaiseksi.  Toimitamme myös 3-D pinnoitukseen liittyvä apulaitteita ja teknologiaa.

Markkinoimamme  HI-MACS® on mineraalipohjaisten komposiittikivien johtava tuotemerkki useilla markkina-alueilla maailmassa.  Nordstock on LG Hausysin Euroopan verkoston strateginen partneri HI-MACS® -tuotteissa  toimialueena Suomi, Viro ja Latvia.  Strategisen verkoston jäsenenä meillä on mahdollisuus toteuttaa hyvinkin laajoja ja vaativia projekteja.

Materiaalien käsittely- ja jakelukeskuksemme toimii Nurmijärvellä Karhunkorven teollisuusalueella Helsinki–Tampere-moottoritien varrella.