UUTUUS! Metropolis allasmallisto - yli 100 väriä

31.01.2022

Tason värisillä tai värikkäillä altailla, jotka voi integroida tasoon saumattomasti, on entistä enemmän kysyntää ja tähän vastaamme nyt tyylikkäällä allasmallistolla, jossa on erittäin laaja värivalikoima sekä uudenlainen kaunis design.
 
Toimme valikoimaamme allasmalliston, jollaista ei markkinoilla vielä aiemmin ole ollut tarjolla. Nordstockin Metropolis-allasmallistossa on sekä pyöreitä ja ovaaleja altaita että neliskanttisen ja suorakaiteen muotoisia altaita, jotka ovat saatavilla miltei missä tahansa HI-MACS värissä.

Värivaihtoehtoja on siis noin 100!

Uutta teknologiaa muotoilussa

Altaiden valmistuksessa käytetään uutta teknologiaa, jonka avulla altaiden muodot ovat erittäin sulavalinjaisia ja viimeisteltyjä. Altaiden nurkat ovat kauniisti pyöristettyjä, ja niissä ei ole liitoskohtia, joten myös kuviolliset kuosit näyttävät altaissa hyvältä. 

Metropolis-malliston altaiden toimitusaika on 2-3 viikkoa, poikkeuksena Paris kylpyhuonealtaan viisi väriä, jotka toimitetaan pikapalveluna heti varastosta.

Uuden allasmalliston lisäksi valikoimassamme on edelleen saatavilla myös värilliset mittatilaus- ja tilausaltaat, kuten ennenkin.

Tutustu Metropolis-allasmallistoon