Terassi jota ei tarvitse huoltaa ja korjata joka kevät

10.04.2024

Moni odottaa jo lämmintä kesää ja terassin huolto tai korjaus on työlistalla odottamassa. Terassilla olisi kuitenkin mukavampi vain viihtyä, kuin tehdä huoltotöitä.

Fiberon Good Life terassilla aikaa ei tarvitse käyttää öljyämiseen, petsaukseen, maalaamiseen tai lahonneiden terassilautojen vaihtamiseen. Riittää, että terassin pesee silloin, kun siltä tuntuu.

Huoltovapaa Good Life terassilauta on kestävämpi ja helppohoitoisempi kuin kyllästetty lauta tai kestopuu. Halkeilematon ja murtumaton pinta pitää hyvin jalan alla, joten terassi on turvallinen niin lasten kuin aikuistenkin paljaille jaloille sekä lemmikkien tassuille. 

Vahva materiaali sopii myös julkisiin kohteisiin, joissa on kova kulutus.

Good Life on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Fiberon käyttää terassilautojen valmistuksessa puuteollisuuden hukkamateriaalia ja kierrätysmuovia.
Uritetuissa terassilaudoissa on piilokiinnitys ja suorissa laudoissa ruuvikiinnitys jää piiloon saman sävyisen tulpan alle. 

Valmistajan takuu rakenteelle sekä värimuutoksille ja haalistumiselle on julkisille kohteille 10 vuotta ja yksityisille kohteille 25-30 vuotta.

Tutustu Fiberon Good Life terassiin tarkemmin