LG Hausysin sisustustrendi – parempaa elämänlaatua

09.04.2019

Joka toinen vuosi järjestetään Interzum-messut, joka on maailman suurin kalusteteollisuuden materiaalitoimittajien tapahtuma. Toimittajat esittelevät messuilla uusimpia sisustussuunnittelun suuntauksia. LG Hausysillä oli tapahtumassa esillä trendi 2019/2020: Better – parempaa elämänlaatua. Ihmiset ovat entistä tietoisempia ympäristöongelmista ja haluavat tehdä maailmasta paremman tekemällä pieniä muutoksia jokapäiväisessä elämässään. LG Hausysin 2019/2020 teemana on tutkia, miten ympäristöongelmat – erityisesti ilmastonmuutos – vaikuttavat elämäämme ja asuintiloihimme. Tämän vuoden Better-teema keskittyy positiiviseen tahdonvoimaan, joka liittyy elämään ja asumiseen. Ehdolla on suunnitteluteemoja, jotka viestivät kohottavaa energiaa ja inspiraatiota.

FABLE – Satumainen ja mielikuvitusrikas tila, jossa on eläinhahmoja sekä valoisa ja iloinen tunnelma. Väripaletissa on heleitä kevään sävyjä. Pääosassa ovat vaaleansiniset puhtaan veden sekä usvaisen taivaan sävyt, joiden lisäksi limen vihreä, lohenpunainen ja laventelinsininen ovat paletissa mukana. Kirkkaat, eloisat riikinkukon värit luovat iloisen tunnelman ja lisäävät tilaan energiaa. Valkoinen ja pehmeä beige toimivat tässä kokonaisuudessa taustavärinä korostamassa satumaista tunnelmaa.

TREAT – Kehon, mielen ja psyyken täydellistä hyvinvointia edistävä tila. Toistuva laskoskuvio toimii elementtinä, joka korostaa käsin tehdyn vaikutelmaa. Verhot, jotka tuovat tilaan pehmeyttä ja miellyttävää tunnelmaa sekä materiaalit, jotka muistuttavat yksinkertaisesta, rauhallisesta ja kauniista luonnosta sekä orgaaniset materiaalit, kuten maa-ainekset ja puu, luovat mystisen ja tyylikkään ilmapiirin.

ORB – Tila, joka vaalii uteliaisuutta tuntemattomaan ja positiivisia tulevaisuuden näkymiä. Futuristiset hopea, titaani sekä harmaan sävyt, jotka ovat niin tummia, että ovat hallitsevia värejä, luovat vahvan tunnelman. Keskeisiä materiaaleja ovat harjattu metalli, kuten hopea ja kromi, jotka muuttavat väriään valonlähteiden ja peilien mukaan. Kokonaisuus on futuristisen herkkä.