HIMACS valikoimaan uusia altaita

30.05.2022

HIMACS vakiovalikoimaan tuli yhdeksän uutta pesuallasta. Uutuuksissa on sekä upotettavia että päälle asennettavia altaita, jotka sopivat niin kotien kylpyhuoneisiin kuin julkisten tilojenkin pesutiloihin. 


Kahdessa uudessa päälle asennettavassa altaassa on pyöristetyt kulmat. Ne ovat mukava lisä entisten neliskanttisten ja pyöreiden päälle asennettavien altaiden valikoimaan. Nyt valikoimassa on vara valita sopiva malli mihin vain projektiin. 


Mix and match -ajattelu on suosittua varsinkin kunnostusprojekteissa, joissa halutaan yhdistää vanhoja ja uusia materiaaleja ja tyylejä. HIMACSille ominainen miellyttävä kosketustuntuma ja altaiden tyylikäs muotoilu ovat loistava yhdistelmä kaikenlaisten materiaalien ja pintojen kanssa.


Valikoimaan on lisätty myös seitsemän uutta uppoasennettavaa allasmallia. Altaat on suunniteltu yhdistettäväksi HIMACS-tasoon, jolloin voi valmistaa saumattoman ja erittäin hygieenisen allastason. 


Kylpyhuoneessa tarvitaan hyvää hygieniaa ja toiminnallisuutta, HIMACS täyttää hyvin nämä vaatimukset. Saumaton ja sileä pinta ei kerää likaa, hometta tai bakteereja. HIMACS kestää myös hyvin voimakkaita puhdistusaineita muuttamatta väriään.


Tutustu LX allasmallistoon

Kuvat: HIMACS launches a new collection of basins. Material HIMACS Solid Surface. Photo credit © Studio Podrini.