HIMACS valikoimaan trendikkäitä uutuuksia

27.10.2023

HIMACS valikoimaan tuli uusia trendikkäitä marmorivärejä, jotka sopivat erinomaisesti asuin- ja liiketiloihin, joiden ilmeeseen halutaan hiukan luksusta.


Uusissa väreissä on neljä erilaista marmorikuviota, jotka sopivat esimerkiksi keittiön työtasoihin ja saarekkeisiin, kylpyhuoneen seiniin ja allastasoihin, huonekaluihin, toimistopöytiin tai julkisiin rakennuksiin. 


Uutuuksissa on ylelliset ja hienostuneet värit, joilla saa sisustukseen ainutlaatuisen ilmeen. Väreistä kaksi kuuluvat upouuteen Gravilla-kokoelmaan ja toiset kaksi tulivat lisäyksenä suosittuun Aurora & Marmo -kokoelmaan.

Uusi HIMACS Gravilla Collection

Uuden Gravilla-kokoelman kuoseissa on samankaltaisia kuvioita kuin Aurora & Marmo kokoelman väreissä, erotuksena on lyhyemmät juovakuviot.

Gravillan kuosit saa asettua kauniisti yhtenäiseksi pinnaksi liitoksissa. Esimerkiksi seinäverhoilujen, isojen tasojen ja saarekkeiden, tiskien tai muiden suurien pintojen liitokset ovat huomaamattomia.

Gravilla Snow (GM01) ja Gravilla Cream (GM02) sopivat ihanteellisesti yksivärisiin, neutraaleihin sisustuksiin, puhtaaseen ja raikkaaseen moderniin sisustukseen sekä klassisiin väriyhdistelmiin.

Gravilla Snow on hienostunut luonnonvalkoinen kuosi, jossa on pehmeät juovat ja seesteinen tunnelma. Kuosi näyttää tyylikkäältä esimerkiksi keittiössä tai hämärässä ja pienessä tilassa luomassa valon ja tilan tunnetta.

Katso Gravilla Collection

Gravilla Cream on täyteläisempi kermainen sävy, jolla voi lisätä syvyyttä ja lämmintä tunnelmaa sekä kontrastia yhdistettynä viileään väriteemaan. Sävy sopii mainiosti esimerkiksi keittiösaarekkeisiin ja työtasoihin sekä kylpyhuoneiden verhouksiin ja allastasoihin. 

Rauhallinen ja lämmin väri sopii täydentämään monenlaisia sisustustyylejä myös toimistoissa, hotelleissa tai vaikkapa kauppakeskuksissa, kun halutaan korkealaatuisen ja viimeistellyn näköinen ilme.

Katso Gravilla Collection

Hienostuneet uutuudet Aurora & Marmo kokoelmaan

HIMACSin Aurora & Marmo -kokoelmaan tuli kaksi uutuusväriä, Aurora Calacatta Fiore (M802) ja Aurora Daymoon (M628). Aurora Calacatta Fioressa on kaunis marmorikuvio, jossa on ohuita juovia ja ripaus kimallusta. Aurora Daymoon on hienostunut harmaan sävy, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Persoonallisessa Aurora Calacatta Fiore marmorikuosissa on kauniit juovat ja lämpimän valkoinen sävy. Yksinkertainen ja ylellinen kuosi, joka toimii täydellisesti esimerkiksi mattapintaisten keittiökaappien tai luonnonpuun kanssa.

Helppohoitoinen ja aina korjattavissa oleva vaihtoehto marmorikivitasolle. Sama huippuluokan ulkonäkö ja tunnelma, mutta taso on helpompi hoitaa ja valmistaa. 

Katso Marmo & Aurora Collection

Aurora Daymoonissa on kerrostettuja juovia ja suurempia hippuja vaaleanharmaalla pohjalla, kuvio muistuttaa kuun pintaa. Kuosi näyttää upealta yhdistettynä esimerkiksi tummiin puukalusteisiin tai teolliseen tyyliin, sävyn avulla voi myös luoda tilaan avarampaa ilmettä. 

Suurina pintoina esimerkiksi toimistopöydissä tai kokoushuoneissa Aurora Daymoon tuo sisustukseen ammattimaisen ja trendikkään tunnelman.

Katso Marmo & Aurora Collection