2024 HIMACS uutuusvärit

14.05.2024

Keväällä 2024 on tullut HIMACS uutuusvärejä suosittuun Aurora & Marmo-mallistoon, Gravilla-kokoelmaan sekä Intense Ultra -sarjaan. Lisäksi Solids ryhmään tuli takaisin vanha suosikki sekä yksi trendikäs uutuusväri.

Uudet HIMACS Gravilla-ryhmän värit

GM03 Gravilla Millstone on neutraali kuosi, jonka harmaan sävyt ja vaaleus tuovat tilan tuntua. Väri sopii esimerkiksi tilaan, jossa ei ole luonnonvaloa, tai kontrastiksi tummempaan väripalettiin. Raikas ja moderni kuosi toimii hyvin esimerkiksi liiketiloissa.

GM05 Gravilla Charcoal tuo syvyyttä ja dramaattista viimeistelyä esimerkiksi asuintiloihin tai ravintolaan. Moderni, hienostunut ja ylellinen kuosi, jossa on hiilen ja mustan sävyjä. Kiehtova väri näyttää upealta esimerkiksi metallisten yksityiskohtien, kuten harjatun kullan tai kiillotetun messingin kanssa.

Katso HIMACS Gravilla Collection

Uusia kuoseja HIMACS Aurora & Marmo -ryhmään

M610 Aurora Almond on lämmin ja rauhoittava kuosi, joka lisää sisustukseen hienostunutta ilmettä ja tunnelmaa. Beigen ja ruskean sävyiset juovat elävöittävät neutraalia ympäristöä esimerkiksi keittiösaarekkeissa.

M704 Aurora Stone Grey on hillitty kuosi, joka huokuu eleganssia. Väri sopii mainiosti esimerkiksi minimalistiseen kylpyhuoneeseen tai kahvilan kalusteisiin. Kuosissa on hillittyjä kivenharmaita sävyjä ja hienovaraisia utuisia kuvioita, jotka juuri ja juuri näkyvät. Toimii upeasti vaikkapa mattamustien yksityiskohtien kaverina.

M626 Aurora Modern Grey on tyylikäs ja moderni kuosi, joka täydentää hienosti esimerkiksi viileitä tai vahvoja värejä. Tämä neutraali sävy on tyylikäs esimerkiksi liiketilassa, ravintolassa tai toimistolla.

M803 Aurora Calacatta Ramossa yhdistyvät eleganssi ja nykyaikaisuus. Calacatta-marmorista inspiraationsa saaneessa kuosissa toistuvat utuiset lämpimän ruskeat juovat valkealla pohjalla. Kuosi sopii erinomaisesti suurille pinnoille, kuten vastaanottotiskiin, saarekkeeseen, työtasoon tai kylpyhuoneen seinille ja lattioille.

Tutustu HIMACS Marmo & Aurora Collection 

Solids-kokoelmaan uutta ja vanhaa

Uuden värin S233 Pink Leian puuterinen vaaleanpunainen sävy on pinkkiin trendiin soveltuva katseenvangitsija, joka jää mieleen mutta ei ole kuitenkaan liian ylenpalttinen. Ihana pehmeä sävy vaikkapa kylpyhuoneeseen tai keittiöön.

Vanha suosikki S119 Evergreen tuli takaisin! Biofiiliseen suunnitteluun soveltuvien värien kysyntä on noussut ja Evergreen vastaa tähän tarpeeseen. Syvän vihreä väri, kiinteä materiaali ja saumaton pinta, joka on helppo puhdistaa, ovat lyömätön yhdistelmä monenlaiseen sisustukseen.

Katso HIMACS Solids Collection värit

Intense Ultra -malliston uutuus

Mallistoon tuli S925U Intense Ultra Light Grey joka on viileä, vaalea ja rauhallinen väri.

Intense Ultra -värit sopivat vaativiin lämpömuovauksiin ja monipuolisiin muotoihin. Supermuovautuvan Intense Ultran pienin taivutussäde on 6 mm normaalin 50 mm sijaan ja sen intensiivinen väri pysyy tasaisena niin käsittelyn aikana kuin sen jälkeenkin.

Katso HIMACS Intense Ultra supermuovautuvat värit