UUTTA! Vinyylilankut nyt myös verkkokaupasta

16.12.2020

Siirryimme Nordstockissa uudelle aikakaudelle ja avasimme lattiatuotteiden verkkokaupan yrityksille

www.pintamateriaalit.fi

Tuomme samalla markkinoille myös uusia tuotteita, LG Hausysin huippulaadukkaat ja emissiovapaat PRESTG SPC-vinyylilattiat. Materiaali sopii kovan kulutuksen kohteisiin kuten julkisiin tiloihin sekä asuntorakentamisen kohteisiin, uudisrakentamiseen ja korjausrakentamiseen.
Lisäksi verkkokaupassamme on laadukkaat Nordstock Flooring LVT viinyylilankut ja -laatat, joissa on patentoitu helposti asennettava 5G pikapontti päädyssä ja 2G pitkällä sivulla ja erittäin hyvin istuva sauma sekä pituus- että päätyliitoksissa. Katso Nordstock Flooring LVT esite.

Verkkokauppa on suunnattu yrityksille, hinnat ja tilaukset edellyttävät kirjautumisen yritystiedoilla.

Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Checkout maksutapa, joka sisältää kaikki Klarnan maksutavat: Maksa nyt, (korttimaksut, verkkopankkimaksu ja Klarnan suoramaksu), Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi (6, 12, 24 ja 36 kuukauden maksusuunnitelma ja joustavat maksut). 

PRESTG SPC (Stone Plastic Composite) on uuden sukupolven lattiapäällyste, jossa yhdistyvät nykyaikainen pinnoitustekniikka, kulutuskestävyys, monipuolinen design, korkearesoluutioinen painatus, jäykkä kivikomposiitti-tukirakenne, pohjaan valmiiksi laminoitu äänen vaimennuskerros sekä helppo asennettavuus. 

PRESTG vinyylilankkujen tukirakenteessa on lattian jämäköittävää kivikomposiittia sekä pohjaan valmiiksi laminoitu äänenvaimennuskerros. 5G pikapontti tekee lattiasta helposti ja nopeasti asennettavan. 
•    Kivimineraaliyhdisteinen PUR pintakäsittely antaa erittäin hyvän kulutuskestävyyden. Kulutuskerroksen paksuus takaa pitkän käyttöiän myös kovan käytön kohteissa.  
•    Komposiittirakenne on hyvin kosteutta kestävä.
•    Aidon näköiset, korkearesoluutioiset pintakuosit. 
•    5G ponttijärjestelmä mahdollistaa nopean asentamisen sekä vaurioituneiden laattojen myöhemmän vaihtamisen.  
•    Materiaali on emissiovapaa ja turvallinen vaihtoehto tiloihin, joissa sisäilman laatu on tärkeää.

Tilaustoimitusvalikoimaan tulee tarjolle laajempi valikoima LG:n PRESTG-kuoseja, jotka tuomme verkkokauppaan tammikuussa. Katso LG PRESTG esite 

Tutustu verkkokauppaan www.pintamateriaalit.fi