Kiviviilu

Kiviviilu on taipuisa materiaali, joka on valmistettu aidosta liuskekivestä. Louhittu pinta ja kiven värin vaihtelevuus tekevät jokaisesta viilusta ainutlaatuisen. Kiviviilu soveltuu hyvin kohteisiin, joissa luonnollinen ulkonäkö halutaan toteuttaa kevyellä materiaalilla. Materiaalia voi käyttää esim. huonekaluissa, laivateollisuudessa, kaupoissa, toimistotiloissa, hotelleissa ja ravintoloissa, siirrettävissä esittelyrakenteissa. Materiaali sopii hyvin myös korjauskohteisiin.

Tekniset tiedot

Levyn vakiokoko: 1210 x 610 mm, projekti- ja tilaajakohtaisesti voidaan materiaalia toimittaa joustavalla levymitoituksella 
Paksuus: 1-2 mm, vaihteleva
Taustamateriaali:  polyesterihartsi - lasikuitu

Kiviviilun käsittely

  • Voidaan työstää kuten laminaattia tai vaneria
  • voidaan taivuttaa lämmön avulla
  • tausmateriaaliksi soveltuu puu, mdf, lastulevy, kipsilevy yms. materiaalit
  • kun kiviviilua käytetään rakenteen yhdellä puolella, tarvitaan toisella puolella vastalaminaatti, jotta rakenne pysyy vakaana
  • voidaan käsitellä likaa ja roiskeita vastaan suoja-aineella.

Kuosit

Kiviviilun pinta on luonnonmateriaalia, joten kuoseissa on luonnollista vaihtelua. Huomioithan, että tuotteen todellinen väri saattaa poiketa kuvista.

Toimitamme kiviviiluja projektikohtaisesti tilaajan tai suunnittelijan määrittelemissä kuoseissa. Tarkista kuosien saatavuus ja toimitusaika!  Katso yhteystiedot.

Esimerkkejä kuoseista:

Portland

Amazon

Damascus

Desert Black

Harappa Gold

Metal Frost

Mystic

Niagra