Tilaratkaisujen suunnitteluun

Toimitamme tila-, pintarakenne- ja sisustusmateriaaleja alan ammattilaisille.
Toimimme osana materiaalitoimintojen ketjua, jossa tuote kulkee tehtaalta kalustevalmistajille ja urakoitsijoille ja sieltä tilaajille ja loppukäyttäjille. Osaamisketjussa vahvuutemme ovat materiaalin sekä sen käsittelyn asiantuntijuus sekä partneriyhteistyö ja logistiikka.  

Meidän kaikkien yhteiset haasteet, kuten muuttuvat elintavat, ympäristökysymykset, ilmastonmuutos ja sisätilojen terveellisyys ohjaavat materiaalivalmistajien vastuullista tuotepolitiikkaa ja tuotantoprosessien kehitystä.  Materiaalien toiminnallisuus, ekologisuus, tuoteturvallisuus sekä taloudellinen elinkaari ovat ne kriittiset osatekijät, joiden perusteella rakennamme Nordstockin tuotevalikoimaa.

LX Hausys yhteistyökumppanina

Merkittävä yhteistyökumppanimme LX Hausys on laaja-alainen sisustusmateriaalien valmistaja. Kansainvälisenä toimijana heitä ohjaa tiukka ympäristövastuu alkaen raaka-aineista, tuotekehittelystä, tuotantoprosesseista ja logistiikasta aina lopputuotteen kierrätettävyyteen asti. Esimerkiksi markkinoimassamme HIMACS komposiittikivessä pääaineosa on alumiinihydroksidi, jota otetaan talteen alumiiniteollisuuden sivutuotteena ja samalla vähennetään luonnovarojen hukkaa. Energiatehokkaassa   tuotantoprosessissa tästä sivutuotteesta syntyy kaunis, ekologinen, kestävä ja helppohoitoinen pintamateriaali. 

Olemme osa LX Hausysin Euroopan laajuista partneriverkostoa. LX Hausys käyttää tunnettuja luovia suunnittelijoita ja kehittää kuosivalikoimaansa trendien mukaisesti. LX Hausys tarjoaa sisustusalan asiantuntemustansa partnereille ja tukee heitä myös tuote- ja teknisissä kysymyksissä.
   

Sertifioidut tuotteet

Tuotteemme ovat pääsääntöisesti emissio- ja formaldehydivapaita. Tuotteillamme on kansanvälinen sertifiointi koskien mm. tuoteturvallisuutta, sisäilmaemissioita, paloluokituksia ja ympäristö- ja tuotantoprosessiauditointia. Useilla tuotteillamme on myös korkean paloturvallisuuden IMO-sertifiointi, jota sovelletaan erityisesti meriteollisuuden kohteissa.

Materiaalivalintoja tehdessä suunnittelijat ovat avainasemassa. Siksi pyrimme kaikin tavoin tuomaan tarjoamiemme tuotteiden käytettävyyttä suunnittelijoiden tietoisuuteen. Samoin tarjoamme suunnittelun tueksi näytekomponentteja, näytesalkkuja ja kansioita, värimalleja ja myymiemme komponenttien osalta mittapiirroksia ja BIM-objekteja.

Toimimme kiinteässä yhteistyössä kalustevalmistajien, erikoispuuseppien, sisustusurakoitsijoiden ja pinnoiteasentajien kanssa. Tilaratkaisujen suunnittelussa voidaan laadukkailla ja sertifioiduilla tuotteillamme luoda käyttäjän tarpeisiin sopivia, viihtyisiä sekä samalla turvallisia ja helppohoitoisia tilaratkaisuja. Tarjoamamme materiaalit sopivat niin rakentamiseen ja saneerauksiin kuin käyttötarkoituksen muutoksiinkin julkisissa ja yksityisissä hankkeissa.

Tila- ja sisustussuunnittelussa ja toteutuksessa yhdistyvät luovuus ja käytännöllisyys. Materiaalimme soveltuvat yksilölliseen suunnitteluun, olipa kyseessä kalusteet tai isommat tilakokonaisuudet.  Kestävät, antibakteeriset ja emissiovapaat tuotteemme antavat kestävän ratkaisun materiaalivalinnoille.    

Nopea toimitusaika

Logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Nurmijärvellä ja Liettuan Kaunaksessa. Hyvä varastovalikoima, josta tuotteet ovat saatavilla heti, nopeuttaa kohteen valmistumista. Lisäksi valikoimassamme on toimitusmyyntinä runsaasti materiaaleja, värejä ja kuoseja, joista voi valita asiakkaalle sopivimmat.  Räätälöidyt kuosidesignit ovat suurempiin projektitoimituksiin mahdollisia.

Suunnittelun tueksi:

Inspiroidu Colour Bookin avulla ja katso miltä värit näyttävät kohteissa ja isompana pintana
Katso Käyttökohteet
Tutustu Tuotteisiin 
Katso Esitteet ja sertifikaatit

Hyödynnä HIMACS BIM-objektit Sketchup-, Archicad- ja Revit-suunnitteluohjelmistoille