UUTTA: Kalustelevyt valikoimaan

Olemme lisänneet tuotevalikoimaamme mielenkiintoisia uutuustuotteita: Gizir korkeakiiltoiset kalustelevyt jotka soveltuvat sekä julkisten tilojen että kotitalouksien kalusteisiin ja erityisesti erilaisiin kalusteoviin. Gizir on ISO9001 –sertifioitu korkealaatuisten kalustemateriaalien valmistaja joka toimittaa tuotteitaan yli 45 maahan.

GizirPolylac (Polylac/MDF) ultrakiiltävä kalustelevy
Polylac on erittäin hyvin naarmutusta ja lämpöä kestävä ultrakiiltoinen kalustelevy. Polylacissa on yksivärisiä, puukuvioisia ja koristekuvioisia kuoseja, joilla saa yksilöllisen ja laadukkaan ilmeen kalusteisiin. Materiaalissa on kerroksittain MDF-levy, painettu paperikalvo ja hyvin naarmutusta kestävä kirkas PET pinnoite. Levyn taustakalvo on pintakalvon värinen mattana. Polylac -kalustelevyä on saatavana myös molemmin puolin mattakalvolla pinnoitettuna (semi – Polylac).

Gizir Acrylic Panel (Acryl/MDF) korkeakiiltoinen kalustelevy
Acrylic Panel on korkeakiiltoinen akryylipinnoitteinen kalustelevy joka on hyvä perustuote erilaisiin kohteisiin. Yksiväristen levyjen taustakalvo on valkoinen. Varastotuotteena tarjoamme hintaryhmästä 1 korkeakiiltoista valkoista levyä (A010 White). Tilaustuotteina edullisemmassa hinta-ryhmässä on myös sävyt Cream ja Cappuccino sekä hintaryhmässä 2 useita yksivärisiä sekä puu- ja koristekuoseja.

Gizir UHG Panel (PVC/MDF) ultrakiiltävä kalustelevy
Ultra high gloss panel on ultrakiiltävä PVC-pinnoitettu kalustelevy jonka taustakalvo on pintakalvon värinen mattana. Värivalikoimassa on saatavana yksivärisiä, puukuvioisia ja koristekuvioisia kuoseja kuten holografinen ja 3D -kuviot.

Reunanauhat
Reunanauhat ovat joko yksi- tai kaksivärisiä sävytettynä valittuun pinnoitteeseen. Vaihtoehtoja ovat läpivärjätty ABS, taustaltaan läpikuultava Acryl sekä PET/PVC -nauhat. Varastotuotteitamme ovat valkoinen ABS sekä valkoinen ja valkoinen/hopea Acryl reunanauhat. Minimitilauserä on 1 rulla (400 metriä) / kuosi.

Varastotuotteemme saapuvat varastoomme lokakuun alussa. Kaikki tuotteet ovat tilattavissa heti.

Näytepaloja on saatavissa valkoisista Gizir Polylac sekä Gizir Acrylic Panel -levyistä kahdella reunanauhavaihtoehdolla lokakuussa. Saatavilla on myös muita näytteitä eri tuotevaihtoehdoista sitä mukaa, kun niitä saamme.

Tulemme mielellämme esittelemään sekä näitä uutuuksia että muitakin tuotteitamme sopivana hetkenä, ota yhteyttä!

Lisätietoja info@nordstock.fi
Nordstock Ltd Oy +358 9 420 9600
Matti Vinha + 358 400 88 2625

Katso lisää: Kalustelevyt