Uusia värejä – betonia ja marmoria

Betoniset pinnat ovat yhä suositumpia nykyaikaisessa arkkitehtuurissa, betoni antaa luonnetta ja karheutta eri harmaasävyissä. Uusi HI-MACS® Concrete -kokoelma syntyi alunperin tarpeesta palata perusasioihin. Kokoelmassa liittoutuvat karhea betonin ulkoasu sekä HI-MACS: n sileä ja viimeistelty pinta.

HI-MACS:ssa yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja viimeisimmän sukupolven solid surface -materiaalin edut. Täysin kiinteäpintaisen materiaalin lämpömuovattavuus mahdollistaa kaarevan muotoilun ja saumattomat pinnat,  materiaali on myös helppo huoltaa ja korjata. Concrete-kokoelma palaa teolliseen aikakauteen, jossa perusvärit tarjoavat vakaan perustan suunnittelun pohjalle.

Viisi betonielementin sävyä ovat saaneet inspiraationsa nykyaikaisesta teollisesta arkkitehtuurista. Värejä voidaan käyttää tunnelman lisääjänä kaikissa kohteissa, kuten esimerkiksi seinäpinnoitteena, keittiössä tai kylpyhuoneessa.

Tutustu Concrete-kokoelmaan

HI-MACS® Marmo -mallistoa on päivitetty yhdeksällä uudella värillä trendikkääksi korkealaatuisten marmorireplikan kokoelmaksi. Tarjolla on vaaleita sävyjä, harmaata, tummaa ruskeaa ja antrasiittia. Viimeisimmän sukupolven Marmo Solid Surface -tuotantoteknologialla valmistetut kuosit ovat entistä aidomman näköisiä ja helpompia valmistaa saumattomiksi pinnoiksi.

Tutustu Marmo-kokoelmaan