Terveisiä Habitaresta

Nordstock oli mukana Habitare-messuilla esittelemässä komposiittikiveä, kiviviilua ja 3D-kalvoja. Osaston ja kalusteiden suunnittelusta vastasi Räihä Interiors.

Esillä oli kylpyhuonekaluste, jonka pintamateriaaleina oli käytetty HI-MACS® komposiittikiveä ja kiviiilua. Mukana oli myös istuinosaltaan taivutettu HI-MACS-jakkara sekä hyllyköt, joiden runko oli terästä ja hyllyt komposiittikiveä sekä kalvoilla päällystettyjä levyjä. Osastomme takaseinän materiaali-installaatio ihastutti ihmisiä ja moni varmaan nappasikin siitä idean seuraavaan sisustusprojektiin.

Komposiittikivi oli useimmille kuluttaja-asiakkaille uusi tuttavuus. Materiaalin saumattomuus ja muotoiltavuus olivat mukava yllätys ja värivalikoiman laajuus oli asiakkaiden mieleen. Juuri varastoomme saapunut uutuustuote kiviviilu herätti suuresti kiinnostusta, ja messuvierailijat visioivat sitä mm. keittiön välitilan somisteeksi.

Ensiesittelyssä oli Päivi Räihän suunnittelemat NELIÖ -kukkaruukut, joiden valmistukseen käytettiin kierrätyshengen mukaisesti HI-MACS jäännöspaloja. Ruukkujen ja aluslautasten värien vaihtelulla jokaiselle ruukulle saa uniikin visuaalisen ilmeen riippuen siitä, millaisia hukkapaloja kulloinkin on saatavilla. Ruukkuja voi tiedustella Räihä Interiorsilta.

Räihä Interiorsilta.