Pinnoitekalvot

Pinnoitekalvot ovat muovi- tai paperipohjaisia materiaaleja, joita käytetään mm. kaluste- ja huonekaluteollisuudessa sekä julkisten tilojen sisustamisessa. Tarjontaamme kuuluvat sekä yksiväriset että puu- ja abstraktikuviolliset kalvot.

Valikoimassamme on runsaasti 3D-kalvoja, jotka on värikoordinoitu paperi- ja melamiinipinnoitteisten levykomponenttien kanssa. Näin voidaan saavuttaa lähes täydellinen väriyhtenevyys pinnoitemateriaalista riippumatta.

Varastotuotteidemme toimitus lähtee Nordstockilta samana tai viimeistään seuraavana työpäivänä tilauksesta.

Varastovärien lisäksi tarjoamme tehdastoimituksina laajan valikoiman sekä toimittajien malleja erilaisilla väri- ja pintakäsittelyvaihtoehdoilla että yksilöllisesti suunniteltavia malleja.

3D-kalvot

Kolmiulotteisesti muotopuristettavat (3D) PVC- ja PET-pohjaiset pinnoitekalvot soveltuvat mm. muotoiltujen kalustekomponenttien, kuten kaapisto-ovien päällystämiseen. Kalvot ovat termomuovattavia ja niillä päällystäminen on helppoa joko tyhjö- tai membrapuristinta käyttäen. Lopputuloksena on viimeistelty, laadukas ja helppohoitoinen pinta.

Varastovalikoimassamme on noin 50 erilaista kuosia.  Tarjoamme nopealla toimitusajalla yksi- ja metallivärisiä sekä puukuvioisia kalvoja ja premium-luokan korkeakiiltokalvoja sekä 1 300 mm että 1 400 mm koneleveyksille. Kalvopaksuudet ovat standardikalvoilla 0,35 mm tai 0,40 mm kalvotyypistä riippuen. Korkeakiiltokalvojen standardipaksuus on 0,50 mm.

Ohuet pinnoitekalvot

Toimitamme myös mm. paperi-, polypropeeni- ja PVC-kalvot, joita käytetään tasolaminointiin ja profiililistojen päällystämiseen. Laivateollisuudelle tarjoamme paloa hidastavia PVC-kalvoja. Itseliimautuvat kalvomme sopivat mm. julkisten tilojen korjauskohteisiin. Tarjoamme laajan valikoiman eri värejä ja kuoseja.

Polypropeenikalvojen vahvuuksia ovat luonnollinen väripainatus, alhaiset laminointikustannukset, luontoystävällinen tuotantoprosessi sekä turvallinen jätteenkäsittely.

Lataa tästä Tuoteluettelo 2013 Kalvot (pdf)

Koko LG:n mallisto: e-Design Book (linkki)

3D-Door Manufacture Quality Guide (eng, pdf)

Sisustuskalvojen värit

Pinnoitekalvojen värit