Suunnitteluun

HI-MACS® antaa arkkitehdeille, suunnittelijoille ja artesaaneille vapauden käyttää luovuutta. HI-MACS® soveltuu yksilölliseen suunnitteluun. Haluatpa vaikkapa kuusikulmaisen pöydän integroidulla valaistuksella, kaiverrettuja tasoja, lämpömuovattuja istuimia tai vaikuttavia julkisivuja, HI-MACS® mukautuu erikoisempiinkin ideoihin.

Läpikuultavuus

Läpikuultavat värit ja ohuemmat levyvahvuudet kuultavat kauniisti valoa yhdistettynä valonlähteisiin. Läpikuultavuudella voidaan korostaa muotoja tai materiaaliin voi suunnitella kuvioita, joilla voi luoda kokonaan uudenlaisia huonetiloja. Materiaali on kevyttä, lujaa ja kauniisti valon kanssa muuntautuvaa. HI-MACS® sopii erinomaisesti valaisimien ja valaistujen huonekalujen valmistukseen.

Muotoiltavuus

HI-MACS®  on helposti lämpömuovattavissa. Materiaalia voidaan myös käsitellä tavallisilla puuntyöstöön soveltuvilla työkaluilla ja erikoisliima takaa näkymättömät, saumattomat liitokset. Siksi HI-MACS® on monikäyttöisempi kuin perinteiset materiaalit. Materiaalin joustavuus avaa uusia tapoja suunnitella.

Yhdisteltävyys

HI-MACS® voidaan yhdistää myös muihin materiaaleihin, kuten ruostumattomaan teräkseen, lasiin tai puuhun. Yhdistelemällä materiaaleja voidaan luoda helposti kontrasteja sekä persoonallisia tilaratkaisuja.

Julkisivut

HI-MACS® -komposiittikiven pintakäsittely sekä muovattavuus, kestävyys ja saumattomuus tekevät siitä toimivan materiaalin myös julkisivuihin ja verhouksiin. HI-MACS® -tuotteen värikylläisyys sekä hyvä UV- ja säänkestävyys sopivat ulkokäyttöön. Koska Hi-MACS® on sileää ja kiinteää, se on myös helppo puhdistaa – vaikka graffiteista.

Katso myös oikopolut hyödyllisiin tuotetietoihin Suunnittelijan työkalupakista.

Läpikuultavuus

Läpikuultavuus

Muovailtavuus

Muovailtavuus

Leonardo Glass Cube Germany

Leonardo Glass Cube Germany