HI-MACS® käyttökohteet

HI-MACS® kivikomposiitti sopii sekä kotiin että julkisten tilojen kovaan kulutukseen.  Terveydenhuolto-alan tilat, ravintolatilat, hotellit, toimistotilat, edustustilat, julkisivut sekä laiva- ja veneteollisuus vaativat kestävyyttä ja helppohoitoisuutta, joten HI-MACS® on hyvä valinta. Muotoilussa, kalustesuunnittelussa tai vaikkapa erilaisten näyttelytilojen suunnittelussa voi hyödyntää HI-MACS® -materiaalin monipuolisuutta ja helppoa työstettävyyttä.

Kotien kylpyhuoneet ja keittiöt

Ruokapöytien, työtasojen,  lavuaarien, altaiden ja allastasojen lisäksi HI-MACS® soveltuu vaikkapa suihkun lattioihin ja seiniin, kylpyammeen reunuksiin tai muihin pystysuoriin pintoihin. HI-MACS® sopii koteihin, joihin halutaan persoonallisia, laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja arjen toimintoihin.

Ostoskeskukset, myymälät, toimistot, pankit, vastaanottotilat

Tyylikäs HI-MACS® -akryyliluonnonkivi sopii kaikkialle, missä ensivaikutelma on tärkeä. Esimerkiksi myymäläkalusteet, vastaanottotiskit tai saniteettitilat saavat näyttävän ulkoasun ja toiminnallisuuden joka on suunniteltu tilaan sopivaksi.

Ravintolat, kahvilat, yökerhot, hotellit

HI-MACS® sopii paikkoihin, jotka joutuvat kestämään kovaa kulutusta ja puhdistusta kuten ravintoloiden tarjoilutasot tai kahviloiden pöydät. HI-MACS® on hyväksytty käytettäväksi pinnoissa, jotka ovat kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Persoonallinen ulkoasu sekä materiaalin helppohoitoisuus ja nopea puhdistettavuus auttavat toteuttamaan hyvää asiakaspalvelua.

Laboratoriot, sairaalat, terveyskeskukset, lääkärien vastaanottohuoneet

Useat hapot ja alkalit eivät jätä HI-MACS® -pintaan minkäänlaisia jälkiä eikä materiaalin tiiviistä, kuiduttomasta rakenteesta irtoa hiukkasia. Saumaton pinta takaa, etteivät bakteerit ja home jää siivouksen jälkeen nurkkiin itämään. HI-MACS® soveltuu hyvin tiloihin joissa on korkeat hygieenisyysvaatimukset.

Laiva- ja veneteollisuus

HI-MACS® on kosteutta ja kulutusta kestävän tiheän pintansa takia luonnollinen valinta niin luksusristeilijöiden kuin huviveneidenkin sisustusratkaisuihin. Väri- ja kuosivalinnoilla sekä materiaalin monipuolisella muovattavuudella toteutetaan toimivia, kauniita ja kestäviä tilaratkaisuja myös veden päälle.

Vastaanottotiski

Vastaanottotiskit

Myymälä

Myymälät

Hotellin saniteettitilat

Hotellin saniteettitilat