Komposiittikivi

HIMACS® Natural Acrylic Stone komposiittikiven ylivoimaisia etuja ovat sen työstettävyys ja termomuovattavuus.  HI-MACS® -materiaalilla voidaan rakentaa suuria yhtenäisiä saumattomia pintoja, jolloin se täyttää myös korkeat hygieniavaatimukset.  HI-MACS® kestää kosteutta sekä hylkii rasvaa ja likaa.

HI-MACS® komposiittikivi on kaunis, kestävä, helppohoitoinen ja vaivaton työstää. Tuotteella on kansainvälisten luokituslaitosten sertifikaatit  mm. paloturvallisuudelle ja elintarvikehygienialle. HI-MACS® on myös ekologinen, sillä sen valmistuksessa käytetään alumiinihydroksidia AI(OH)3, jota syntyy alumiinin prosessoinnin sivutuotteena.

HI-MACS® komposiittikivien valikoimasta löytyy lähes sata sävyä ja kuosia sekä useita levypaksuuksia. HI-MACS® -materiaalista valmistettujen altaiden valikoimassa on runsaasti huoliteltuja ratkaisuja kylpyhuoneisiin, keittiöihin, sairaaloihin ja julkisiin saniteettitiloihin.  HI-MACS® soveltuu sekä kovaa kulutuskestävyyttä vaativiin julkisiin tiloihin että koteihin.

Uuden sukupolven Solid Surface -materiaali

HI-MACS® on teknologiajätti LG Hausys:n kehittämä ja tuottama materiaali, jossa 75-prosenttiseen luonnolliseen mineraali- ja väriainesekoitukseen on lisätty akryylia. Prosessissa syntyvä kaunis komposiittikivi  on erittäin kestävää. Materiaalin tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Etelä-Koreassa ja Yhdysvalloissa.

HI-MACS® on uuden sukupolven Solid Surface-materiaali, joka poikkeaa sekä koostumukseltaan että valmistusprosessiltaan useimmista muista markkinoilla olevista samantyyppisistä tuotteista. Tästä esimerkkinä HI-MACS® komposiittikiven valmistusprosessin kaksivaiheinen lämpökäsittely, joka stabiloi tuotteen ja parantaa sen pinnan kovuutta.  Solid Surface -materiaaleista HI-MACS® on johtava tuotemerkki useilla markkina-alueilla.

HI-MACS komposiittikivi

HI-MACS komposiittikivi